Krijt Green Support boomspecialist 
aanplant | onderhoud | kap
 

Advies of hulp nodig bij de aanplant, onderhoud of kap van bomen?

Menno Krijt van Krijt Green Support heeft meer dan 25 ervaring als boomspecialist. Van levering en aanplant van nieuwe bomen tot snoei, (nood)kap en afvoer van hout en stobbes.aan-/herplant


Wij leveren en planten nieuwe bomen in alle soorten en maten. Gezonde bomen kunnen in sommige gevallen ook verplaatst worden. 


snoei & onderhoud


Door deskundig snoeiwerk blijft een boom mooi, gezond en veilig. Ook kandelaberen (kruin minimaal 50% inkorten) is een optie. 


kap & noodkap


Het kappen van bomen is een vak apart. Afhankelijk van de omvang en positie kappen we bomen vanuit een hoogwerker of door te klimmen.


stobbe frezen 


De stobbe van een gekapte boom sterft mettertijd af. Meteen weghalen kan ook. In dat geval  verwijderen we hem met de freesmachine.


Professioneel klimmer

Moeilijk bereikbare bomen? Als professioneel klimmer en grondman kunnen we in veel gevallen ook zonder hoogwerker of kraan de boom in voor snoei, onderhoud of kap.

 

Erkend leerbedrijf  

Krijt Green Support is een erkend leerbedrijf en werkt o.a. samen met BaalderGroen, de tuingroep van Baalderborg Groep in Overijssel. We vertellen u graag meer over onze manier van werken.

Contact

Krijt Green Support

Menno Krijt

t. 06 - 21 56 28 21 (bellen kan, appen is makkelijker vanwege geluidsoverlast tijdens werk)
e. info@krijtgreensupport.nl

Polendwarsweg 2a

7796 HD  Hardenberg